Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho: explosie van opluchting

Mourinho: explosie van opluchting

28 nov 2018, 03:00

MANCHESTER (ANP) - Met een ferme zwaai smeet José Mourinho een heel rek vol bidons ondersteboven op de grond, nadat 'zijn' Manchester United in blessuretijd de winst had gepakt tegen Young Boys (1-0). De inhoud vloog alle kanten op, wat leidde tot verschrikte reacties van de toeschouwers achter de dug-out. ,,Het was een explosie van opluchting'', verklaarde Mourinho. ,,Ik denk dat veel supporters thuis voor de televisie dat doelpunt op allerlei manieren hebben gevierd. Ik kan me voorstellen dat in sommige huiskamers de tv is gesneuveld.''

De Engelse club leek op Old Trafford af te stevenen op een teleurstellende 0-0, tot Marouane Fellaini in de extra tijd nog scoorde. ,,Wij speelden niet voor 0-0, dat zou een 'fake' resultaat zijn geweest. De frustraties liepen bij iedereen hoog op toen de wedstrijd in 0-0 leek te gaan eindigen'', aldus Mourinho.

De Portugees kon het niet laten een sneer uit te delen naar zijn criticasters. ,,Voor degenen die zo van statistieken houden: dit is mijn veertiende seizoen in de Champions League en veertien keer zijn mijn teams de groepsfase doorgekomen. En het jaar waarin ik niet in de Champions League zat, won ik de Europa League.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.