Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho vol lof: dit is het succes van Jürgen Klopp

Mourinho vol lof: dit is het succes van Jürgen Klopp

8 mei 2019, 09:23

Volgens José Mourinho, eerder dit seizoen opgestapt als coach van Manchester United, is slechts één man verantwoordelijk voor het succes van Liverpool in de Champions League. ,,Deze overwinning draagt de naam van Jürgen Klopp'', zei de Portugees over de trainer van de Reds. Liverpool bereikte dinsdag de finale door op Anfield Barcelona met ruime cijfers te verslaan, 4-0.

,,Het gaat om hem'', aldus Mourinho, die de Champions League won met Porto en Inter. ,,Het spel van Liverpool is een afspiegeling van zijn persoonlijkheid. Niet opgeven, blijven vechten. Alle spelers hebben alles gegeven, van de eerste tot de laatste minuut. Jürgen zeurt niet over blessures, over de 50, 60 wedstrijden die Liverpool al heeft gespeeld. Hij toont de juiste mentaliteit.''

Liverpool had het eerste duel in Spanje met 3-0 verloren.

Samenvatting Liverpool - Barcelona

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.