Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho blijft bouwen op Eriksen

Mourinho blijft bouwen op Eriksen

13 jan 2020, 18:34

José Mourinho valt Christian Eriksen niet af. De Deense middenvelder is niet in zijn beste doen en lijkt naar een andere club te willen, maar de Portugese trainer blijft hem opstellen. "Eriksen speelt dinsdag. We hebben alle spelers hard nodig", zei hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Middlesbrough in de derde ronde van de FA Cup.

Het contract van voormalig Ajacied Eriksen bij de Spurs loopt na dit seizoen af. Mogelijk vertrekt hij deze winter al; Internazionale zou hem willen overnemen van de Londense club. Eriksen werd afgelopen zaterdag in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Liverpool gewisseld en leek bij het verlaten van het veld afscheid te nemen van de fans. Diezelfde fans begeleidden de Deen met boegeroep.

"Hij speelt niet zijn beste voetbal, maar dat vind ik niet zo gek", aldus Mourinho. "Ik loop al wat jaren mee in het voetbal en voor een speler in deze situatie is het normaal dat hij zijn beste niveau niet haalt. Maar hij heeft ons in veel wedstrijden geholpen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.