Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho: 90 minuten lang beledigd

Mourinho: 90 minuten lang beledigd

8 nov 2018, 09:10

TURIJN (ANP) - Coach José Mourinho van Manchester United is de hele wedstrijd uit de Champions League in Turijn tegen Juventus beledigd door de Italiaanse fans op de tribune. Dat zei de Portugees na afloop van het duel, waarin de Engelse club in de laatste vijf minuten een achterstand van 1-0 omboog in een 2-1-overwinning. ,,Als je Italiaans verstaat, weet je dat ik negentig minuten lang ben beledigd. Daarom reageerde ik zo.''

Mourinho liep na het laatste fluitsignaal het veld op en daagde de aanhang van Juventus uit door met zijn hand opzichtig zijn oor naar het publiek te keren. Het leverde boze reacties op van zowel publiek als spelers van 'Juve. ,,Ik had het beter niet kunnen doen en met een rustig hoofd had ik het ook niet gedaan, maar ik voelde me diep gekrenkt door al die beledigingen aan het adres van mij en mijn familie. Ik heb trouwens niemand beledigd, maar alleen een gebaar gemaakt om de fans te melden dat ik ze graag wat luider wilde horen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.