Terug

Volg Vandaag Inside

Moura terug bij Brazilië

Moura terug bij Brazilië

8 okt 2018, 20:29

SÂO PAULO (ANP) - Na een absentie van twee jaar is vleugelspeler Lucas Moura van Tottenham Hotspur teruggekeerd in de selectie van Brazilië. Hij is de vervanger van Gremio-spits Everton, die zich voor de komende twee oefeninterlands heeft afgemeld vanwege een dijbeenblessure. Moura (26) kwam pas drie keer als invaller in actie voor de nationale ploeg en de laatste keer was in 2016.

Brazilië speelt vrijdag tegen Saudi-Arabië en vier dagen later tegen rivaal Argentinië. Beide duels vinden plaats in Saudi-Arabië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.