Terug

Volg Vandaag Inside

Morata maakte één keer eerder drie 'offsidegoals'

Morata maakte één keer eerder drie 'offsidegoals'

29 okt 2020, 17:14

Álvaro Morata, de spits van Juventus die woensdag drie doelpunten afgekeurd zag worden, is in Spaanse media 'Mister Buitenspel' genoemd. Juventus verloor de wedstrijd tegen FC Barcelona met 2-0.

Media zochten uit dat Morata (28) al eens vaker drie doelpunten heeft zien afgekeurd worden. Op 1 maart 2017 scoorde hij namens Real Madrid drie keer vanuit buitenspelpositie tegen Las Palmas. Dat duel eindigde in 3-3.

In zijn laatste vijf wedstrijden zag hij vijf goals afgekeurd worden wegens offside en over het hele jaar al elf, zo werd uitgerekend. "Morata is depressief tegen Barcelona", kopte de Spaanse krant El Mundo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.