Terug

Volg Vandaag Inside

Morata keert terug in Spaanse selectie voor duel met Oranje

Morata keert terug in Spaanse selectie voor duel met Oranje

6 nov 2020, 14:22

Aanvaller Alvaro Morata keert terug in de nationale selectie van Spanje, woensdag in Amsterdam de tegenstander van Oranje. Morata (28), die bij Juventus al zes keer heeft gescoord in zeven wedstrijden, speelde in november vorig jaar voor het laatst voor Spanje.

Ook middenvelder Koke is weer opgeroepen door bondscoach Luis Enrique. Hij speelde sinds het WK van 2018 nog maar één wedstrijd voor zijn land. Marcos Llorente, die nog geen interland heeft gespeeld, werd ook geselecteerd, evenals keeper Kepa Arrizabalaga. Bij Chelsea raakte de doelman onlangs zijn basisplaats kwijt.

Na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Oranje speelt Spanje voor de Nations League tegen Zwitserland (14 november) en Duitsland (17 november). Spanje gaat met zeven punten uit vier duels aan kop in groep 4 van de Nations League.

De wedstrijd Nederland - Spanje wordt woensdag in de Johan Cruijff Arena gespeeld en begint om 20.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.