Terug

Volg Vandaag Inside

Onderbroekenlol! Stuur nu je mop in en maak kans op een Veronica Inside-onderbroek!

Onderbroekenlol! Stuur nu je mop in en maak kans op een Veronica Inside-onderbroek!

14 dec 2018, 20:26

Ben jij dé grappenmaker van jouw voetbalvereniging? Stuur dan NU jouw leukste, schuinste of hardste mop in en maak elke dag kans op een Veronica Inside-onderbroek!

__De beste inzendingen tot nu toe: __

  • Wat wordt de nieuwe naam van het NOS journaal? NOS Inside!

  • Wanneer komt een brandweerman? Als hij uitgerukt is!

  • Waarom eindigt Ajax met een x? Ze hebben de x-factor.

  • Een man ligt op zijn sterfbed en zijn zoon zit wakend naast hem. De geur van verse warme appeltaart streelt de neus van de man en hij vraagt aan zijn zoon: ”Jongen, wilt ge me een stukje taart halen uit de keuken?” Even later staat de jongen met lege handen weer aan het bed, waarop de vader: ”Wel?” Zegt de jongen: ”Mama zegt dat de taart voor na de begrafenis is.”

  • Piet had een nieuwe baan bij een banketbakker. Maar al snel ontdekte de bakker dat Piet veel van de gebakjes uit de winkel zat te snoepen. Toen hij Piet daar op aansprak, antwoordde deze: “Maar dat hadden we toch ook afgesproken…. twee maanden proeftijd!”

  • Waarom eindigt feyenoord met een D? Het is verleden tijd!

  • Wat is het verschil tussen een penalty en een Bavaria-biertje? Een Bavaria-biertje gaat er altijd in!

  • De deurbel gaat. ''Hallo, ik ben aan het collecteren voor het bejaardentehuis!'' - ''Ah, een moment, dan mag je mijn schoonmoeder meenemen.''

  • Twee mannen zijn in de jungle. Een van de twee loopt een stukje van het pad af om te pissen, waar hij ineens in zijn zuurstok gebeten wordt. “Heeeeeelp!” “Wat is er gebeurd?” “Een giftige slang heeft in mijn brandslang gebeten!” Zijn maat belt het alarmnummer, en zij vertellen hem dat ze er niet op tijd zijn, en dat hij 5 minuten heeft om het gif eruit te zuigen. “Wat zeiden ze?” “Dat je over 5 minuten dood bent.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.