Terug

Volg Vandaag Inside

Mooie woorden voor Hélène: 'Dat kunnen niet veel mensen in dit wereldje'

Mooie woorden voor Hélène: 'Dat kunnen niet veel mensen in dit wereldje'

21 juli 2023, 10:27

Hélène Hendriks scoort al drie weken prima kijkcijfers met De Oranjezomer en Tina Nijkamp vindt dan ook dat Hélène "het heel knap doet." Dat vertelt de kijkcijferexpert in gesprek met het Brabants Dagblad.

Dagelijks kijken er meer dan 700.000 mensen naar de talkshow, en daar zal SBS volgens Nijkamp zeker tevreden mee zijn: "De concurrentie is niet niks. De Oranjezomer overlapt B&B Vol Liefde en Renze en is tegelijkertijd met De Avondetappe."

Volgens de kijkcijferexpert heeft SBS een gat in de markt ontdekt: "Want ik vond ook dat Marcel en Gijs het goed deden. 21.30 uur blijkt een goede tijd te zijn voor een talkshow. Normaal zitten er geen talkshows op deze tijd. Nu dan De Avondetappe en normaal begint De Avondshow met Arjen Lubach om 21.45 uur."

Ook Hélène kan op mooie woorden rekenen van Nijkamp, die vrijwel altijd naar De Oranjezomer kijkt: "Ze is optimistisch van aard, niet bang om een fout te maken en respectvol naar haar gasten. Ze heeft een opgeruimd karakter en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze schaamt zich niet als ze even iets niet weet. Dat kunnen niet veel mensen in dit wereldje. Verder helpt het erg dat ze zelfspot en zelfreflectie heeft."

Bekijk hieronder de hoogtepunten van De Oranjezomer!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.