Terug

Volg Vandaag Inside

Mooie beelden: Sir Alex Ferguson applaudisseert voor Ten Hag na League Cup-winst

Mooie beelden: Sir Alex Ferguson applaudisseert voor Ten Hag na League Cup-winst

26 feb 2023, 21:00

Na de League Cup-winst van zondagavond is Erik ten Hag momenteel misschien wel de meest geprezen man bij Manchester United. In de catacomben werd de trainer dan ook opgewacht door het bestuur én icoon Sir Alex Ferguson.

Zondag werd Newcastle United aan de kant gezet door de formatie van Ten Hag, mede dankzij treffers van Casemiro en Marcus Rashford. Ondanks een penibele slotfase hielden 'The Red Devils' stand op een uitverkocht Wembley. Het laatste fluitsignaal zorgde dan ook voor een enorme vreugde-explosie. Ten Hag zelf kon zijn enthousiasme ook bedrukken en gooide er zelfs wat danspasjes uit met Antony en Lisandro Martinez.

De League Cup is voor Manchester United het eerste eremetaal in zes jaar tijd. Op 24 mei 2017 won José Mourinho met de Europa League de laatste prijs, ten koste van Ajax. Het feit dat er nu eindelijk weer eens een beker is gewonnen door de gigantische club uit Manchester zorgde ook voor de nodige ontlading bij icoon Sir Alex Ferguson.

Op beelden is te zien hoe Ten Hag in de catacomben wordt opgewacht door de applaudisserende Schot, die zelf maar liefst 13 keer kampioen werd met de club. Even later volgt een warme omhelzing van - de inmiddels 81-jarige - Ferguson. Volgens Sky Sports werd de legende vervolgens door Ten Hag uitgenodigd om de prijs te vieren in de kleedkamer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.