Terug

Volg Vandaag Inside

Mooi gebaar: spelers Cagliari zien af van salaris

Mooi gebaar: spelers Cagliari zien af van salaris

1 apr 2020, 16:11

De spelers en technische staf van Cagliari zien af van een volledig maandsalaris. Ze willen hun club, uitkomend in de Serie A, tegemoetkomen in de coronacrisis.

"Iedereen is erg solidair", zegt voorzitter Tommaso Giulini van Cagliari. "Als de competitie niet meer wordt hervat, dan zullen we kijken welke maatregelen dan nodig zijn."

Veel Italiaanse voetbalclubs onderzoeken op dit moment hoe ze de financiële schade van het coronavirus gedeeltelijk kunnen compenseren. Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten van Juventus leveren in vier maanden ook veel salaris in. De kampioen van Italië verwacht zo 90 miljoen euro uit te sparen.

Ook Stefan de Vrij en zijn medespelers van Internazionale zijn in gesprek met de clubleiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.