Terug

Volg Vandaag Inside

Monica Geuze wil na twee borstvergrotingen nu verkleining: 'Zijn gewoon te groot'

Monica Geuze wil na twee borstvergrotingen nu verkleining: 'Zijn gewoon te groot'

3 nov 2022, 17:25

Monica Geuze is niet blij met haar borsten. De influencer - en voormalig vriendin van voetballer Lars Veldwijk - heeft daarom besloten om haar voorgevel te laten verkleinen.

Dat vertelt Monica in een nieuwe aflevering van de podcast Geuze en Gorgels, die zij samen maakt met Kaj Gorgels. Die beslissing maakt Monica echter nadat zij haar borsten eerst tweemaal had laten vergroten. "Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten", aldus de vlogger.

Volgens mede-presentator Kaj heeft Monica daar zelf voor gezorgd. Monica legt uit: "Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje. Lieve knoppen waren dat. Een cup B". Tijdens de zwangerschap van Zara-Lizzy, de dochter van Monica en Lars Veldwijk, groeide haar boezem echter "als kool". Na de bevalling ging het volgens haar "allemaal slinken".

De tekst gaat verder onder het bericht:

"De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen", herinnert Monica zich. Vervolgens ondergaat Monica een borstoperatie om het overtollige vel weg te werken. Daarvoor moet zij wel wéér grotere implantaten nemen. "Ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen", concludeert Monica nu.

Hoeveel de presentatrice precies kwijt was aan de eerdere twee ingrepen, dat vindt zij "niet chique" om te openbaren. Even later verklapt zij het toch: "Ik ben twee keer 9000 euro kwijt geweest". Hoe dan ook wil Monica nu weer kleiner: "Dit past niet bij me".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.