Terug

Volg Vandaag Inside

Monchi technisch directeur bij Sevilla

Monchi technisch directeur bij Sevilla

17 mrt 2019, 13:48

SEVILLA (ANP) - Sevilla heeft twee dagen na het ontslaan van trainer Pablo Machín een nieuwe technisch directeur aangesteld. De Spanjaard Monchi gaat de technische zaken regelen bij de club van international Quincy Promes.

Vrijdag ontsloeg Sevilla coach Machín. Technisch directeur Joaquin Caparrós neemt tot en met het einde van het seizoen plaats op de bank. Daardoor was er een vacante positie die Sevilla opvult met de 50-jarige Monchi.

Monchi is bekend in Sevilla. Hij speelde als doelman zijn hele carrière bij de Spaanse voetbalclub. Als technisch directeur was hij tot voor kort werkzaam in Italië, bij AS Roma. Vorige week werd hij daar samen met trainer Eusebio Di Francesco weggestuurd na de teleurstellende resultaten van de Romeinse club.

Sevilla staat in La Liga op de zesde plaats en speelt zondagmiddag tegen Espanyol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.