Terug

Volg Vandaag Inside

Mönchengladbach speelt gelijk tegen Freiburg

Mönchengladbach speelt gelijk tegen Freiburg

15 mrt 2019, 23:35

MÖNCHENGLADBACH (ANP) - Borussia Mönchengladbach heeft puntenverlies opgelopen in de Bundesliga. In eigen stadion werd gelijkgespeeld tegen SC Freiburg, 1-1.

Vincenzo Grifo zette de bezoekers in de 10e minuut op voorsprong. Zes minuten later trok Alassane Pléa de stand weer gelijk. Beide ploegen hadden in de eindfase van de wedstrijd nog kansen op de winnende treffer maar die bleef uit.

In de strijd om een ticket voor de Champions League staat Gladbach als de huidige nummer drie nog altijd goed. De eerste vier in Duitsland plaatsen zich voor de groepsfase van het belangrijkste Europese clubtoernooi. Het gat met de nummer vijf Eintracht Frankfurt is vier punten. De club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld en neemt het zondag op tegen 1. FC Nürnberg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.