Terug

Volg Vandaag Inside

Monaco verliest ook na ontslag Henry

Monaco verliest ook na ontslag Henry

26 jan 2019, 22:58

DIJON (ANP) - AS Monaco gaat ook na het ontslag van Thierry Henry door met verliezen. De Franse kampioen van 2017 moest met 2-0 buigen voor Dijon FCO. De Braziliaanse verdediger Naldo, in de winter overgekomen van Schalke 04, werd voor de tweede week op rij met rood van het veld gestuurd. Hij moest vertrekken na een charge op de enkels van Julio Tavares.

De 36-jarige Naldo is aangetrokken om Monaco met zijn ervaring te behoeden voor degradatie uit de Ligue 1. De Braziliaan moest vorige week tegen Strasbourg al na zes minuten van het veld vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Met tien man ging Monaco toen hard onderuit (1-5). Na de midweekse nederlaag in het Franse bekertoernooi tegen FC Metz (1-3) werd Henry op non-actief gezet, na een dienstverband van amper vier maanden. Als vervanger keerde Leonardo Jardim terug, de Portugees die in oktober nog was ontslagen.

Monaco staat met vijftien punten op de voorlaatste plaats, met alleen Guingamp (veertien punten) onder zich.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.