Terug

Volg Vandaag Inside

Monaco pakt met Fàbregas punt in Marseille

Monaco pakt met Fàbregas punt in Marseille

14 jan 2019, 00:10

MARSEILLE (ANP) - AS Monaco heeft in de Franse competitie weer eens een puntje gepakt. De Franse kampioen van 2017, die dit seizoen tegen degradatie moet strijden, nam een punt mee bij Olympique Marseille: 1-1. Maxime Lopez bracht de thuisclub al vroeg op voorsprong in het Stade Vélodrome, maar Youri Tielemans bracht de club uit het prinsdom weer op gelijke hoogte.

Trainer Thierry Henry van Monaco liet naast Naldo en Fodé Ballo-Touré ook zijn laatste winteraanwinst Cesc Fàbregas debuteren. De Spaanse middenvelder, overgekomen van Chelsea, speelde direct de hele wedstrijd. Fàbregas moet het jonge Monaco uit de degradatiezone van de Ligue 1 zien te leiden. De ploeg van Henry houdt met veertien punten alleen En Avant de Guingkamp (elf) onder zich.

Marseille staat met 28 punten op de negende plaats in de Franse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.