Terug

Volg Vandaag Inside

Monaco geeft zege in slotfase weg

Monaco geeft zege in slotfase weg

1 dec 2018, 23:38

MONACO (ANP) - AS Monaco blijft maar ploeteren in de Franse competitie. De ploeg van trainer Thierry Henry koerste tegen Montpellier lang af op een overwinning, maar gaf in de slotfase de krappe voorsprong uit handen en moest weer een nederlaag incasseren: 1-2. Monaco won dit seizoen pas twee van de vijftien competitiewedstrijden en staat met tien punten op de voorlaatste plaats in de Ligue 1. Alleen En Avant de Guingamp heeft minder punten (acht).

De Belgische middenvelder Youri Tielemans bracht de club uit het prinsdom kort voor rust op voorsprong. Henry haalde in het laatste half uur zijn routiniers Nacer Chadli en Radamel Falcao naar de kant. In de slotfase ging het helemaal mis. Montpellier nam dankzij doelpunten van Gaëtan Laborde en Andy Delort de winst mee. De ploeg nestelde zich daardoor op de tweede plaats in de Ligue 1, wel op gepaste afstand van koploper Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.