Terug

Volg Vandaag Inside

Molde zal Solskjaer niets in weg leggen

Molde zal Solskjaer niets in weg leggen

3 feb 2019, 15:58

LEICESTER (ANP) - De Noorse club Molde zal niet moeilijk doen als Manchester United na het seizoen Ole Gunnar Solskjaer een permanent contract aanbiedt. ,,Toen ik de eigenaren belde dat ik hier als interim-trainer aan de slag kon, wisten ze dat dit mijn grote droom was", vertelde Solskjaer zondag vlak voor de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen Leicester City. Ze zeiden: ga en kom nooit meer terug."

United heeft de afgelopen weken de weg naar boven gevonden onder leiding van de opvolger van de ontslagen José Mourinho. Het verschil op de nummer vier is al verkleind van elf tot vijf punten. Als United zondag wint van Leicester City, dan bedraagt het verschil met nummer vier Chelsea nog maar twee punten.

,,Ik ben blij dat de eigenaren van Molde mij veel gunnen", zei Solskjaer. ,,En als ik terug naar Molde ga dan zal ik mijn uiterste best weer doen. De vraag is alleen wanneer ik nu terug ga."

Solskjaer verliet Molde op 19 december van het vorige jaar om als interim-trainer bij United aan de slag te gaan. Zijn huidige verbintenis bij de Engelse topclub loopt aan het einde van het seizoen af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.