Terug

Volg Vandaag Inside

Mokhtar alweer weg bij Ankaragücü

Mokhtar alweer weg bij Ankaragücü

8 jan 2019, 17:43

ANKARA (ANP) - Youness Mokhtar is alweer op zoek naar een nieuwe club. De aanvaller heeft zijn contract bij Ankaragücü laten ontbinden. De Turkse club heeft financiële problemen.

Mokhtar, geboren in Utrecht, verruilde PEC Zwolle afgelopen zomer voor Ankaragücü. Hij speelde twaalf duels voor de huidige nummer twaalf van de hoogste Turkse voetbalklasse en kwam tot een doelpunt en drie assists.

,,Ik heb hier een geweldige tijd gehad, maar helaas moet ik mijn avontuur elders vervolgen", schrijft Mokhtar op Instagram. ,,Het was niet mijn keus, maar ze lieten me geen andere optie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.