Terug

Volg Vandaag Inside

Moisander hint op vertrek bij Werder Bremen

Moisander hint op vertrek bij Werder Bremen

28 okt 2020, 12:33

Niklas Moisander vertrekt waarschijnlijk aan het einde van het lopende seizoen bij Werder Bremen. "Het is hoogstwaarschijnlijk mijn laatste seizoen hier", zei de 35-jarige Fin, die in het verleden voor PEC Zwolle, AZ en Ajax speelde.

"Maar de definitieve keuze is nog niet gemaakt. Ik wil van dit seizoen genieten en succesvoller zijn dan vorig seizoen." In het seizoen 2019-2020 wist Werder Bremen degradatie maar net te voorkomen, dit seizoen staat de club voorlopig zevende.

Moisander ligt in Bremen ook nog maar tot de zomer van 2021 vast. De verdediger speelt al sinds 2016 in het noorden van Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.