Terug

Volg Vandaag Inside

Mogelijk kampioensduel van Ajax tegen AZ vervroegd

Mogelijk kampioensduel van Ajax tegen AZ vervroegd

14 apr 2021, 12:49

De wedstrijd tussen Ajax en AZ van volgende week zondag is verplaatst naar 14.30 uur. Dat meldt Ajax. Eerst zou het duel om 20.00 uur beginnen. Omdat bij de wedstrijd 7500 fans welkom zijn en de avondklok dan nog steeds geldt, is besloten de wedstrijd te vervroegen.

Ajax kan tegen AZ mogelijk de 35e landstitel binnenhalen. Het elftal van trainer Erik ten Hag moet drie dagen eerder dan wel eerst de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht winnen.

De wedstrijd tussen Ajax en AZ maakt deel uit van de landelijke pilot 'Testen voor toegang'. In de Johan Cruijff ArenA is plaats voor 7500 seizoenkaarthouders, die een dag voor de wedstrijd of op de wedstrijddag zelf een sneltest moeten doen.

De KNVB heeft nog twee wijzigingen doorgevoerd qua tijdstippen. Willem II tegen RKC Waalwijk begint vrijdag 23 april om 18.45 uur in plaats van 20.00 uur. De aftrap bij PSV tegen FC Groningen is een dag later niet om 20.00 uur maar om 18.45 uur. Ook dat heeft te maken met supporters en de avondklok.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.