Terug

Volg Vandaag Inside

Moet Ajax doorgaan met Van 't Schip? ‘Hij is als trainer niet echt geslaagd…’

12 feb 2024, 13:04

Theo Janssen vertelde zondagavond in Studio Voetbal dat hij denkt dat Ajax er goed aan doet om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen, omdat John van 't Schip nergens echt geslaagd is als trainer.

“Als je kijkt naar de carrière die Van ’t Schip heeft gehad. Hij is als trainer niet echt geslaagd ergens”, begint Janssen op de vraag of Ajax door moet gaan met Van ’t Schip. De analist vindt dat de trainer het bij Ajax overigens wel behoorlijk doet. “Alleen als je wil doorpakken, wil doorbouwen en weer de grote club wil zijn die Ajax altijd is geweest, dan denk ik dat je daar ook een andere trainer moet neerzetten.”

Voormalig AZ-trainer Pascal Jansen werd eerder gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar ook in die samenwerking ziet Janssen niets. “Ik vind Pascal Jansen een interessante trainer. Hij heeft het heel goed gedaan bij AZ, maar bij Ajax zie ik een andere trainer voor me. Iemand die heel duidelijk is naar buiten toe, die iets uitstraalt. Ik vind Pascal een hele rustige, nette trainer en misschien is dat wel goed voor Ajax, maar ik zie die match niet.”

John van 't Schip vertelde na afloop van het verloren uitduel met Heerenveen (3-2) dat hij erg kwaad was in de rust. “We speelden te laag tempo en niet met de overtuiging die je nodig hebt”. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.