Terug

Volg Vandaag Inside

Moeskroen ontslaat trainer na vijf nederlagen

Moeskroen ontslaat trainer na vijf nederlagen

30 aug 2018, 13:14

MOESKROEN (ANP) - Na vijf speeldagen is de eerste trainer in de hoogste klasse van het Belgische voetbal ontslagen. Excelsior Moeskroen zette Frank Defays na vijf nederlagen aan de kant. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Laurent Demol in afwachting van de aanstelling van een nieuwe coach.

Defays (44) volgde in februari de ontslagen Mircea Rednic op. Daarvoor was hij jarenlang technisch directeur van Excelsior Virton (2011-2018) en, als speler, aanvoerder van Sporting Charleroi. Hij slaagde erin de ploeg uit Henegouwen in de Jupiler Pro League te houden, maar maakte dit seizoen met een vrijwel volledig nieuw team geen indruk. Al trof Moeskroen het niet met meteen al wedstrijden tegen Club Brugge (0-1) en Anderlecht (0-2). Zaterdag verloor de ploeg van mede-degradatiekandidaat Eupen (0-1) en was het lot van Defays bezegeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.