Terug

Volg Vandaag Inside

Moeder Klaassen nog altijd woedend na aansteker-incident: 'Dat zat me nog niet helemaal lekker'

Moeder Klaassen nog altijd woedend na aansteker-incident: 'Dat zat me nog niet helemaal lekker'

8 apr 2023, 00:00

De moeder van Davy Klaassen is nog altijd woedend over het aansteker-incident tijdens de halve finale om de KNVB-beker tussen Feyenoord en Ajax. Moeder Kitty spreekt schande over de actie van de Feyenoord-fan. "Het schelden en het rumoer horen erbij - althans, dat zeggen ze -, maar dit ging echt te ver", vertelt ze aan tijdschrift Margriet.

Vanaf de tribune in De Kuip in Rotterdam werd woensdag tijdens de halve finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en Ajax vermoedelijk een aansteker gegooid, die op het hoofd van Klaassen terechtkwam. De voetballer liep daarbij een wond op en kon niet meer verder spelen. De man uit Roelofarendsveen is hiervoor aangehouden.

"Dit had ik echt niet zien aankomen", vertelt moeder Kitty. "Toen ik het bloed op zijn hoofd zag, schrok ik daar echt van. Het was voor mij heel lastig om te zien, maar op zo'n moment kun je niets doen."

De moeder van Klaassen nam gelijk na de wedstrijd contact op met haar zoon om te vragen hoe het met hem ging. "Alles ging goed, hij had alleen een kloppend gevoel in zijn hoofd. Ik zei hem rustig aan te doen en dat hij het wel echt goed in de gaten moest houden. Tuurlijk, het was uiteindelijk maar een klein gaatje, maar het is en blijft zijn hoofd. Dat zat me nog niet helemaal lekker."

Inmiddels is er aangifte gedaan tegen de aanstekergooier en zijn er nieuwe maatregelen van de KNVB aangekondigd. "Supergoed, maar wel net te laat", zegt Kitty. "Gelukkig wordt Davy goed begeleid en daar ben ik blij om", aldus de moeder van Ajax-middenvelder Klaassen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.