Terug

Volg Vandaag Inside

Moeder Klaassen miste Senegal - Nederland door ongeluk: 'Ik hoorde het pas na afloop'

Moeder Klaassen miste Senegal - Nederland door ongeluk: 'Ik hoorde het pas na afloop'

23 nov 2022, 08:35

Voetbalvrouwen en familie van de Oranje-selectie waren afgelopen maandag massaal aanwezig op de tribune tijdens de openingswedstrijd tussen Senegal en Nederland. Dat was echter niet het geval voor de moeder van Davy Klaassen, die voorafgaand aan het WK-duel een ongeluk had.

Dat onthulde Davy Klaassen dinsdag tegenover het Algemeen Dagblad. De ouder van Klaassen is - net als zijn vriendin Laura Benschop (zie foto) - aanwezig in Doha om de wedstrijd bij te wonen. Echter gaat het mis in het Al Thumama stadion: op de trappen van de imposante arena struikelt zij en breekt haar been. Zij wordt tijdens de WK-wedstrijd vervoerd naar het ziekenhuis in Doha.

Klaassen had op dat moment zelf geen idee dat het voorval had plaatsgevonden. "Dat was maar goed ook", aldus de maker van de 0-2 tegen de Senegalezen. "Ik hoorde het allemaal pas na afloop. Omgekeerd hoorde mijn moeder toen pas van mijn goal. Achteraf kan ik zeggen dat ik ook voor haar heb gescoord."

Tijdens het persmoment van dinsdag vertelde Klaassen dat zijn moeder onder het mes moet voor haar been. "Zo ongeveer op dit moment wordt mijn moeder geopereerd hier in Doha."

Tijdens het persmoment sprak De Oranjewinter-verslaggever Noa Vahle met bondscoach Louis van Gaal, die een bijzonder dieet volgt. Kijk het fragment hieronder terug.

Louis van Gaal al jaar lang op dieet: 'Vind je mij er niet goed uitzien?!'
5:53
Louis van Gaal al jaar lang op dieet: 'Vind je mij er niet goed uitzien?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.