Terug

Volg Vandaag Inside

Modrić vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Real Madrid

Modrić vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Real Madrid

16 feb 2024, 12:38

Middenvelder Luka Modrić vertrekt volgens Spaanse media komende zomer bij Real Madrid. De 38-jarige Kroaat zou niet meer in de plannen van trainer Carlo Ancelotti voor het komende seizoen voorkomen.

Volgens de sportkranten Mundo Deportivo en AS krijgt Modrić geen nieuw contract, als zijn huidige overeenkomst na het seizoen afloopt. De routinier vervolgt mogelijk zijn carrière in Saudi-Arabië of de Verenigde Staten.

Modrić speelt sinds 2012 bij Real Madrid. Hij won met de ploeg uit de Spaanse hoofdstad onder meer vijf keer de Champions League, drie landstitels en twee Spaanse bekers. Dit seizoen stond hij in totaal slechts vijftien wedstrijden in de basis bij de koploper van La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.