Terug

Volg Vandaag Inside

Modric predikt geduld bij Real Madrid

Modric predikt geduld bij Real Madrid

4 mrt 2019, 14:56

MADRID (ANP) - Luka Modric predikt geduld bij Real Madrid, in de aanloop naar de return tegen Ajax in de achtste finales van de Champions League. De Spaanse grootmacht verdedigt dinsdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu een voorsprong van 2-1. ,,Het wordt een gevaarlijke wedstrijd tegen een jonge ploeg'', zei Modric na de training in Madrid. ,,Het worden 90 moeilijke minuten. We zullen geduldig moeten zijn.''

De 33-jarige Kroaat, die zijn land vorig jaar naar de finale van het WK leidde en werd uitgeroepen tot beste voetballer ter wereld in 2018, rekent op een aanvallend Ajax. ,,Ik denk niet dat ze hun stijl gaan aanpassen. Ik heb een paar wedstrijden van Ajax gezien en ze spelen uit hetzelfde als thuis. Ajax heeft veel talentvolle spelers, die in de eerste wedstrijd hebben laten zien dat ze heel ambitieus en hongerig zijn. Ik weet zeker dat ze ook met die instelling naar Madrid komen. Ajax heeft ook weinig te verliezen.''

Real Madrid heeft na de uitschakeling in het Spaanse bekertoernooi en de verloren 'Clásico' voor de competitie (0-1) tegen FC Barcelona alleen de Champions League nog over om het seizoen met een prijs af te sluiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.