Terug

Volg Vandaag Inside

Modric gaat bijtekenen bij Real Madrid

Modric gaat bijtekenen bij Real Madrid

27 dec 2020, 17:02

Luka Modric gaat zijn aflopende contract bij Real Madrid verlengen. Volgens Spaanse media zet de Kroatische spelmaker binnenkort zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2022 in de Spaanse hoofdstad. De 35-jarige Kroaat speelt sinds 2012 bij Real.

De oud-speler van Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur won met de Spaanse grootmacht niet alleen twee landstitels, maar ook vier keer de Champions League (2014, 2016, 2017 en 2018). Modric is als routinier nog altijd een vaste waarde in het elftal van trainer Zinedine Zidane. Real ziet in Modric ook een mentor van de 22-jarige Noor Martin Ødegaard, die wordt gezien als zijn 'natuurlijke' opvolger.

De creatieve middenvelder leidde Kroatië op het WK van 2018 in Rusland naar de finale, waarin Frankrijk met 4-2 te sterk was. Modric werd gekozen tot beste voetballer van het toernooi. Hij ontving dat jaar ook de Gouden Bal van France Football en de FIFA riep hem uit tot speler van het jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.