Terug

Volg Vandaag Inside

Modric en Bale geblesseerd terug naar Madrid

Modric en Bale geblesseerd terug naar Madrid

14 okt 2019, 13:13

Real Madrid krijgt Luka Modric en Gareth Bale geblesseerd terug na de interlandperiode. De twee spelers van de 'Koninklijke' liepen beiden een blessure op in de slotfase van de onderlinge EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kroatië en Wales in Cardiff (1-1). Modric strompelde het veld af na een duel met Harry Wilson, waarvoor hij geel kreeg van scheidsrechter Björn Kuipers. Bale had last van zijn linkerkuit. Aangezien bondscoach Ryan Giggs al drie keer had gewisseld, moest Bale wel op het veld blijven staan.

Kuipers had acht gele kaarten nodig om het stevige duel in goede banen te leiden. Vlak voor rust, in de aanloop naar de gelijkmaker van Bale, raakte de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic geblesseerd. De speler van Chelsea moest zich laten vervangen. Bij Wales viel Ethan Ampadu, door Chelsea uitgeleend aan RB Leipzig, aan het begin van de tweede helft uit.

Real Madrid, de koploper in Spanje, speelt zaterdag tegen Real Mallorca. De week erna staan een duel met Galatasaray in de Champions League en de 'Clásico' tegen Barcelona op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.