Terug

Volg Vandaag Inside

Modrić (36) weet van geen ophouden en verlengt contract bij Real Madrid

Modrić (36) weet van geen ophouden en verlengt contract bij Real Madrid

8 juni 2022, 13:45

Luka Modrić gaat langer door bij Real Madrid. De 36-jarige middenvelder heeft zijn aflopend contract met één jaar verlengd. 

De Kroatische spelmaker won eind mei zijn vijfde Champions League met Real door Liverpool met 1-0 te verslaan. Hij was er ook al bij bij de eindzeges in 2014, 2016, 2017 en 2018.

Na het winnen van de vijfde Champions League meldde de Spaanse krant Marca al dat Modric op het punt zou staan om zijn aflopende contract te verlengen.

Modric kwam in 2012 over van Tottenham Hotspur en speelde sindsdien al 436 officiële wedstrijden voor de Spaanse club. Naast de vijf Champions League-zeges won Modric de voorbije tien jaar ook drie Spaanse titels, één beker en vier WK's voor clubteams. In 2018 werd hij beloond met de Gouden Bal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.