Terug

Volg Vandaag Inside

Modric (35) nog lang niet voetbalmoe bij Real Madrid

Modric (35) nog lang niet voetbalmoe bij Real Madrid

17 mrt 2021, 12:28

De Kroatische middenvelder Luka Modric van Real Madrid is nog lang niet voetbalmoe. 'Ik mag dan 35 jaar zijn, maar ik voel me alsof ik een jaar of 27 ben', zei hij lachend na de uitschakeling van Atalanta in de Champions League. 'Het blijkt maar weer eens dat het helemaal niet belangrijk is welke leeftijd je paspoort verraadt. Het gaat erom hoe jong je je voelt en wat je laat zien op het veld. In beide gevallen zit dat wel goed bij mij. Ik heb al veel gewonnen met Real, maar ben nog gretig genoeg om te strijden voor nog meer prijzen.'

Modric, in 2018 uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar, vervulde dinsdag in de return tegen Atalanta (3-1) een hoofdrol bij Real Madrid. Hij zorgde er in de Madrileense middenlinie met Toni Kroos voor dat de Italiaanse ploeg niet goed in de wedstrijd kwam. De Kroatische routinier stelde tevens Karim Benzema in staat de score te openen voor de thuisclub.

'We weten allemaal hoe goed Modric kan voetballen', zei Real-trainer Zinédine Zidane na afloop. 'Hij mag dan 35 zijn, maar dat zou je absoluut niet zeggen als je hem zo ziet spelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.