Terug

Volg Vandaag Inside

Modepoppen met uitgesneden portretten vullen tribunes in Wit-Rusland

Modepoppen met uitgesneden portretten vullen tribunes in Wit-Rusland

9 apr 2020, 22:33

Over de hele wereld ligt het voetbal stil, maar in Wit-Rusland wordt voorlopig 'gewoon' nog gespeeld. President Loekasjenko vindt het virus 'onzin', maar toch blijven de voetbalsupporters in Wit-Rusland massaal thuis. FC Dynamo Brest vult de tribunes daarom met paspoppen met daarop uitgesneden portretten.

Supporters van over de hele wereld mogen een foto insturen en kunnen zo virtueel in het stadion zitten. Zo te zien heeft Jan Boskamp zich dat geen twee keer laten vertellen!

Jan vertelde eerder in Veronica Inside dat hij het voetbal erg mist. Hij zit voorlopig opgesloten in zijn huis in België: 'Ik mag niet meer naar buiten!' Bekijk de video hieronder.

VIDEO - Bellen met Boskamp: 'Ik mag niet meer naar buiten!'

Wilfred en sidekicks boos op Henny Huisman: ‘We zijn er kapot van’
9:36
Wilfred en sidekicks boos op Henny Huisman: ‘We zijn er kapot van’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.