Terug

Volg Vandaag Inside

Modejournalist analyseert kledingstijl van Hélène: 'Modern en sportief, met een stoer tintje'

Modejournalist analyseert kledingstijl van Hélène: 'Modern en sportief, met een stoer tintje'

18 okt 2023, 17:01

Modejournalist Josine Droogendijk duikt namens het Algemeen Dagblad in de walk-in closets van beroemdheden om hun kledingstijl te ontrafelen. Dit keer is niemand minder dan Hélène Hendriks aan de beurt.

"De stijl van Hendriks kan worden omschreven als modern en sportief," aldus Droogendijk. "Een stoer tintje kan ze daarbij wel waarderen. Gelukkig maar, want het helpt haar om one of the guys te kunnen zijn."

"Qua kapsel kiest de presentatrice graag voor los of een hele hoge paardenstaart," vervolgt de modejournaliste. "Die laatste coupe oogt wellicht nonchalant, maar gezien het plukje om het elastiekje vermoed ik dat er toch echt een kapper aan te pas komt.

"Dat ‘Miss Oranjezomer’ slechts zelden op chic gaat, vind ik overigens wel jammer. Bij gala’s prijkt haar naam vaak hoog op de lijst van best geklede vrouwen. Wat ze dan draagt? Als het aan haarzelf ligt héél veel glitters. Een diep decolleté kan ze eveneens wel waarderen. Maar dan wel op het moment waarop ze het zélf wil," besluit Droogendijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.