Terug

Volg Vandaag Inside

Allach niet langer technisch directeur Vitesse

Allach niet langer technisch directeur Vitesse

5 jan 2020, 15:35

Mo Allach is niet langer technisch directeur bij Vitesse. De Arnhemse voetbalclub heeft Marc van Hintum naar voren geschoven als technisch directeur op interimbasis.

De 46-jarige Allach was van 2013 tot 2017 verantwoordelijk voor de technische zaken bij Vitesse en stapte eind 2017 over naar Maccabi Haifa in Israël. In maart van vorig jaar keerde hij terug in Arnhem. In 2017 won Vitesse de KNVB-beker, de eerste prijs in de clubgeschiedenis.

"Ik heb eind 2019 de balans opgemaakt waar ik sta en hoe ik verder wil gaan met mijn loopbaan. Na zo’n overweging vind ik dat je eerlijk naar elkaar moet zijn en dan samen een beslissing moet nemen die zowel het beste is voor de club als voor mijzelf", aldus Allach, die zich vorige week ziek had gemeld. De club presenteerde op 30 december Edward Sturing als nieuwe trainer nadat eerder de Rus Leonid Sloetski was opgestapt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.