Terug

Volg Vandaag Inside

MMA-vechter Conor McGregor toont interesse in overname Chelsea

MMA-vechter Conor McGregor toont interesse in overname Chelsea

3 mrt 2022, 12:29

Woensdag werd bekend dat de Russische miljardair Roman Abramovich Chelsea gaat verkopen. MMA-vechter Conor McGregor denkt eraan om de Londense club over te nemen, zo laat hij weten op Twitter.

Abramovich liet woensdag in een verklaring op de website van Chelsea weten dat hij de club gaat verkopen. Kort na de Russische inval in Oekraïne had Abramovitsj aanvankelijk besloten zijn belangen formeel over te dragen aan een foundation van de club, nu gaat hij een stap verder. 'Ik heb altijd gezegd in het belang van Chelsea te zullen handelen. Ik denk dat het voor iedereen, ook voor de fans, de werknemers en de sponsoren het beste is dat ik me terugtrek.'

Naar aanleiding van het nieuws deelt Conor McGregor op Twitter een screenshot van een Whatsapp-gesprek met een onbekend persoon. De MMA-vechter zegt in de conversatie: 'Chelsea staat te koop voor drie miljard. Laten we het kopen.' Bij het screenshot schrijft McGregor: 'Ik wil dit onderzoeken', gericht aan Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.