Terug

Volg Vandaag Inside

MMA-legende Melvin Manhoef rijdt drie inbrekers klem en slaat autoraam kapot

MMA-legende Melvin Manhoef rijdt drie inbrekers klem en slaat autoraam kapot

28 mrt 2022, 20:16

MMA- en kickbokslegende Melvin Manhoef heeft een inbraak in zijn woning eigenhandig weten te voorkomen. De 45-jarige Manhoef betrapte drie inbrekers op heterdaad, en zette de achtervolging in.

Volgens vechtsportinfo.nl was het drietal afgelopen vrijdag al in de buurt van het huis van Manhoef geweest. De vechter verbleef op dat moment in Parijs, waar hij aanwezig was bij een Bellator MMA-evenement. Op maandagochtend keerden de mannen terug naar het huis van Manhoef, met de intentie om in het huis in te breken. 

Toen Manhoef het drietal op heterdaad betrapte, gingen de inbrekers er als een haas vandoor. De MMA- en kickbokslegende zette de achtervolging in, en wist de auto waar de inbrekers in zaten klem te rijden. Vervolgens sloeg hij met zijn blote vuist een van de ramen van de auto stuk. ‘Ik heb ze uit de auto getrokken en op hun knieën gezet’, zegt Manhoef tegen de vechtsport-website. ‘Ik heb gewacht totdat de politie kwam om hen op te pakken.’

Een omwonende reageert in gesprek met het Noordhollands Dagblad op de achtervolging. ‘Ik woon een paar honderd meter verderop en de brokstukken liggen in mijn tuin. Er reden hier drie auto’s langs met een rotvaart, ik denk dat ze wel honderd kilometer per uur gingen. Uiteindelijk werd verderop een auto van de weg gereden. De gasten die vervolgens uitstapten, waren zo agressief dat ik maar op een veilige afstand ben gebleven.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.