Terug

Volg Vandaag Inside

'Dijks wordt gezien als de juiste opvolger van Spinazzola'

'Dijks wordt gezien als de juiste opvolger van Spinazzola'

4 juli 2021, 16:37

AS Roma is in de zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Leonardo Spinazzola uitgekomen bij Mitchell Dijks. Dat meldt journalist Gianluca Di Marzio van Sky Sport.

De Italiaanse verdediger Spinazzola heeft aan de kwartfinale op het EK tegen België een achillespeesblessure overgehouden. Dat heeft de Italiaanse voetbalbond zaterdag bevestigd. 'De onderzoeken in het ziekenhuis in Rome bevestigden een scheur in de linkerachillespees. De speler keert onmiddellijk terug naar zijn club', meldt de bond.

Oud-Ajacied Dijks wordt gezien als de juiste vervanger van Spinazzola. Dijks maakte in 2018 de overstap van Ajax naar FC Bologna. De linksback groeide al snel uit tot een vaste waarde bij Bologna. Het afgelopen seizoen kampte Dijks met een aantal spierblessures, maar toch wist hij alsnog twintig wedstrijden te spelen in de Serie A. De 28-jarige Dijks heeft nog een contract tot medio 2023 bij Bologna.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.