Terug

Volg Vandaag Inside

'Mitchell Dijks keert terug in de Eredivisie'

'Mitchell Dijks keert terug in de Eredivisie'

1 sep 2022, 12:27

Mitchell Dijks keert bij Vitesse terug in de Eredivisie, meldt De Telegraaf. De linksback tekent een contract voor één seizoen in Arnhem als de medische keuring geen probleem oplevert.

Mitchell Dijks is transfervrij, nadat zijn contract bij Bologna deze week werd ontbonden. In gesprek met ESPN onthulde hij al een persoonlijk akkoord te hebben bereikt met een Nederlandse club, maar noemde hij nog geen naam.

Dijks stond sinds 2018 onder contract bij Bologna. Daarvoor was hij actief voor Heerenveen, Willem II en Ajax en kwam hij op huurbasis uit voor Norwich City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.