Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Depay aan aftrap van finale Coupe de la Ligue

Herstelde Depay aan aftrap van finale Coupe de la Ligue

31 juli 2020, 22:22

Mitchell Bakker en Memphis staan in de basis in de finale van de Coupe de la Ligue, het tweede toernooi van Frankrijk. Memphis maakt na 229 dagen zijn rentree na een zware knieblessure.

Een intensieve en snelle revalidatie van Memphis volgde. De aanvaller van Oranje wilde op tijd fit zijn voor het EK, dat vanwege de coronacrisis echter met een jaar werd opgeschoven. In de oefenwedstrijden bij Lyon maakte Depay de afgelopen weken alweer een scherpe indruk. Het is voor trainer Rudi Garcia reden om hem te laten starten in de eindstrijd van het tweede Franse bekertoernooi tegen landskampioen PSG, dat vorige week al de Coupe de France veroverde.

Depay vormt de voorhoede met Moussa Dembélé. Kenny Tete ontbreekt in de selectie van Lyon, dat zich via de Franse competitie niet wist te plaatsen voor Europees voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.