Terug

Volg Vandaag Inside

Mister Telstar kondigt afscheid aan

Mister Telstar kondigt afscheid aan

16 feb 2021, 11:29

Frank Korpershoek neemt na dit seizoen afscheid als profvoetballer. Dat laat 'Mister Telstar' via sociale media weten.

'Na vijftien seizoenen ga ik aan het einde van dit seizoen afscheid nemen. Van de Witte Leeuwen, van het betaalde voetbal', zegt de 36-jarige verdediger die sinds 2006 voor Telstar uitkomt. 'Een beslissing met gemengde gevoelens, maar vooral met trots terugkijkend op alles wat het mij gebracht heeft.'

Korpershoek verbeterde dit seizoen een record van Fred Bischot, die 372 duels voor Telstar speelde. Hij heeft inmiddels 378 duels voor de club uit Velsen achter zijn naam staan. Geen voetballer kwam vaker voor Telstar uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.