Terug

Volg Vandaag Inside

'Misschien moet Ajax een keer een belletje plegen naar Mitchel Bakker'

'Misschien moet Ajax een keer een belletje plegen naar Mitchel Bakker'

4 dec 2023, 18:11

Mike Verweij zou Mitchel Bakker een goede optie vinden voor de linksbackpositie bij Ajax. Dat vertelt hij in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Misschien moet Ajax een keer een belletje plegen naar Mitchel Bakker," aldus Verweij. "Hij zit nu bij Atalanta, maar volgens mij kan hij daar niet zo goed aarden."

De Ajax-watcher twijfelt niet aan het niveau van Bakker: "Hij heeft bij Leverkusen in de Bundesliga bijna elke wedstrijd gespeeld. Hij kent de Ajax-school, komt uit de Ajax-jeugd. Dat zou ik wel een hele goede optie vinden."

Valentijn Driessen kan zich wel vinden in de suggestie van Mike Verweij: "Als je Bakker alleen al kan huren voor een half jaar, eventueel met een optie tot koop..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.