Terug

Volg Vandaag Inside

'Misschien had Solskjaer toch gelijk met reserveplek Van de Beek'

'Misschien had Solskjaer toch gelijk met reserveplek Van de Beek'

9 dec 2021, 13:20

Manchester United speelde woensdagavond met 1-1 gelijk tegen het Zwitserse Young Boys. Interim-trainer Ralf Rangnick gaf de keuze aan een elftal vol talenten én Donny van de Beek. De Nederlander kon zijn belofte echter niet inlossen en kon op bakken met kritiek rekenen van The Sun.

'Van de Beek bewijst het gelijk van Solskjaer: flop van 35 miljoen euro pakt zijn kans niet', kopt de Engelse tabloid donderdag. De oud-Ajacied was met een persoonlijke fout direct betrokken bij de gelijkmaker van de Zwitsers, zag ook The Sun: 'Van de Beek kost Manchester United alle punten tegen Young Boys. Misschien had Solskjaer toch gelijk met de reserveplek voor Van de Beek'.

De 24-jarige ManUtd-speler kreeg onder Solskjaer weinig kansen, maar heeft ook onder Ralf Rangnick en Michael Carrick weinig geleverd, volgens de krant. 'Hij vertegenwoordigde Oranje al 19 keer, won de Eredivisie en hielp Ajax naar de finale van de Europa League in 2017 en de halve finale van de Champions League in 2019. Het is moeilijk om te geloven dat hij dezelfde speler is als je kijkt naar zijn optreden van vanavond', besluit The Sun.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.