Terug

Volg Vandaag Inside

Mislukte miljoenenaankoop Bandé vertrekt na vier jaar definitief bij Ajax

Mislukte miljoenenaankoop Bandé vertrekt na vier jaar definitief bij Ajax

25 aug 2022, 12:11

Hassane Bandé vertrekt na vier jaar bij Ajax. De aanvaller maakt de overstap naar het Franse Amiens SC, dat uitkomt in de Ligue 2.

De 23-jarige Bandé kwam in 2018 voor ruim acht miljoen euro over van KV Mechelen, maar wist nooit te overtuigen in Amsterdam. In de voorbereiding op zijn eerste seizoen bij Ajax brak Bandé zijn linkerkuitbeen en de binnenband van zijn enkel scheurde af in het oefenduel tegen Anderlecht. Na een jaar keerde de aanvaller terug maar kreeg meteen terugval.

De Amsterdammers verhuurd Bandé twee keer in de afgelopen vier jaar. De oud-speler van Mechelen kwam uit voor het Zwitserse FC Thun en NK Istra 1961 uit Kroatië. Het contract van de buitenspeler liep nog door tot medio 2023. Het is niet bekend of Amiens een transfersom heeft betaald voor de snelle aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.