Terug

Volg Vandaag Inside

'Mislintat is niet ontslagen en krijgt gewoon een vergoeding mee van Ajax'

10 apr 2024, 19:11

In Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside, heeft Chris Woerts gereageerd op het onderzoek naar Sven Mislintat. Zie video hierboven.

Chris vertelt: "Het grappige is: Mislintat is niet ontslagen. Kroes is voorgedragen voor ontslag, Mislintat heeft een vaststellingsovereenkomst getekend. Hij is nu vrijgepleit in het dossier, en dat betekent dat hij gewoon een vergoeding meekrijgt."

"Mislintat, die de club naar de rand van de afgrond heeft gebracht, krijgt geld mee, en Kroes wordt aan de hoogste boom opgehangen, terwijl hij het beste met Ajax voor heeft. Dat is een hele grappige discrepantie," besluit Chris.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.