Terug

Volg Vandaag Inside

Misidjan lacht om klassiek Gijp-fragment: 'Word er nog steeds door herkend'

Misidjan lacht om klassiek Gijp-fragment: 'Word er nog steeds door herkend'

18 juli 2021, 16:26

Het is een heerlijke classic in de VI-geschiedenis: René van der Gijp die een fragment, waarop te zien is hoe Virgil Misidjan in een wedstrijd tegen FC Twente op volle snelheid en zonder moeite langs Rosales en Douglas rent, becommentarieert met brommer-geluiden. Misidjan, inimddels zelf speler van Twente, reageert in Tubantia op de klassieker.

René zei in Voetbal International voorafgaand aan de beelden van de 19-jarige Misidjan: 'Ik heb een mannetje gezien, met een moeilijke naam, en Fritz Korbach zou zeggen dat hij op de brommer is. Hij is op de brommer, hij is écht op de brommer,' waarna hij daadwerkelijk brommer-geluiden maakt wanneer de beelden te zien zijn.

Misidjan, inmiddels 27, reageert in Tubantia lachend: 'Maak er maar een racemotor van.' De rappe aanvaller vertelt dat hij nog altijd herkend door het VI-fragment: 'Ik ben bijna acht jaar weggeweest uit de eredivisie, maar word toch nog herkend van dat fragment. En mijn naam viel de afgelopen jaren ook weleens als speler van Ludogorets in de Champions League.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.