Terug

Volg Vandaag Inside

Minuut stilte voor Van Raaij bij FC Twente - PSV

Minuut stilte voor Van Raaij bij FC Twente - PSV

20 nov 2020, 16:45

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen FC Twente en PSV wordt zondag een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Harry van Raaij. De voormalige PSV-voorzitter overleed begin deze week op 84-jarige leeftijd. De PSV'ers dragen in Enschede rouwbanden.

Op Het Kasteel wordt zondag bij de wedstrijd Sparta Rotterdam - ADO Den Haag ook een minuut stilte gehouden, voor de op 77-jarige leeftijd overleden doelman Pim Doesburg. De Rotterdammer verdedigde in de jaren zestig, zeventig en tachtig maar liefst 687 wedstrijden het doel van Sparta en PSV in de eredivisie. Doesburg is daarmee recordhouder op het hoogste Nederlandse voetbalniveau.

De Spartanen spelen tegen ADO met rouwbanden. De vlaggen van het stadion hangen halfstok. Zaterdag is in de Ridderzaal van Het Kasteel het afscheid van Doesburg. Sparta roept de supporters op om zoveel mogelijk via de digitale weg condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.