Terug

Volg Vandaag Inside

Minuut stilte voor Piet Schrijvers bij Ajax, TOP Oss, FC Twente en PEC Zwolle

Minuut stilte voor Piet Schrijvers bij Ajax, TOP Oss, FC Twente en PEC Zwolle

9 sep 2022, 15:23

Bij de clubs in het betaalde voetbal waar Piet Schrijvers heeft gespeeld of getraind, wordt komend weekeinde een minuut stilte gehouden. De oud-doelman overleed donderdag op 75-jarige leeftijd.

De KNVB kreeg verzoeken voor een minuut stilte binnen van Ajax, Jong Ajax, Ajax vrouwen, TOP Oss, FC Twente en PEC Zwolle.

Schrijvers kreeg in zijn Ajax-jaren de bijnaam 'De Beer van de Meer', een verwijzing naar zijn imposante verschijning in het toenmalige stadion van Ajax. Ajax speelt zaterdag tegen sc Heerenveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.