Terug

Volg Vandaag Inside

Minuut stilte in De Kuip voor Verbeek

Minuut stilte in De Kuip voor Verbeek

29 nov 2019, 15:27

Feyenoord houdt zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een minuut stilte, ter nagedachtenis aan Pim Verbeek. De Rotterdammer overleed deze week op 63-jarige leeftijd. De spelers van Feyenoord dragen rouwbanden in De Kuip. Datzelfde doen de spelers van Fortuna Sittard en FC Groningen, die elkaar zaterdagavond treffen in Limburg. Ook in Sittard wordt een minuut stilte gehouden. De spelers van Sparta Rotterdam dragen rouwbanden in de uitwedstrijd tegen Willem II.

Verbeek begon in 1989 op 33-jarige leeftijd bij Feyenoord aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in de eredivisie. Hij werkte daarna als trainer bij onder meer FC Groningen en Fortuna Sittard. Verbeek was bondscoach van Zuid-Korea, Australië en Oman, assistent van Dick Advocaat in Korea, Duitsland en de Verenigde Arabisch Emiraten en hij werkte als technisch directeur bij de Marokkaanse bond. Begin dit jaar keerde Verbeek als bestuurslid technische zaken terug bij Sparta, waarvoor hij eerder al in diverse functies werkte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.