Terug

Volg Vandaag Inside

'Mino Raiola en vader Haaland onderhandelen vrijdag in Engeland'

'Mino Raiola en vader Haaland onderhandelen vrijdag in Engeland'

1 apr 2021, 21:41

Mino Raiola was vandaag met de vader van Erling Haaland, Alf-Inge Haaland, in Madrid en Barcelona om gesprekken te voeren over de toekomst van Borussia Dortmund-aanvaller Haaland. Volgens Mundo Deportivo vertrekken de zaakwaarnemer en vader van Haaland vrijdag naar Engeland.

Raiola en de vader van Haaland werden vandaag gespot op het vliegveld in Barcelona. Diario sport meldde dat de twee een gesprek hadden met Barcelona-voorzitter Joan Laporta.

Transferspecialist Fabrizio Romano wistte melden dat de twee later een gesprek hadden in Madrid met de clubleiding van Real Madrid. Romano schreef op Twitter dat er een 'positief gesprek' is gevoerd met Barcelona, maar dat er niks concreets is besproken.

De Spaanse krant Mundo Deportivo schrijft dat de entourage van Haaland vrijdag in Engeland gesprekken gaat voeren met Manchester City, Chelsea, Liverpool en Manchestef United. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2024 bij Borussia Dortmund.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.