Terug

Volg Vandaag Inside

'Miljoenenaankoop Mikautadze kan tijdelijk vertrekken bij Ajax'

'Miljoenenaankoop Mikautadze kan tijdelijk vertrekken bij Ajax'

18 dec 2023, 16:37

Georges Mikautadze kan komende transferperiode tijdelijk vertrekken bij Ajax. De 23-jarige aanvaller komt nauwelijks aan spelen toe bij de Amsterdammers en FC Metz hoopt Mikautadze terug te kunnen halen. Dat meldt Voetbal International.

Ajax nam Mikautadze afgelopen zomer voor ruim zestien miljoen euro over van FC Metz. De Georgische international staat daarmee in de toptien van duurste aankopen in de clubhistorie. Tot nu toe kreeg Mikautadze slechts twee basisplaatsen bij de Amsterdammers als aanvallende middenvelder. Verder moest hij het doen met invalbeurten, waarin hij echter geen enkele keer zijn stempel wist af te drukken.

Metz, de nummer veertien van de Ligue 1, hoopt Mikautadze te kunnen huren. De aanvaller speelde aan het begin van het seizoen nog officiële duels voor Metz en kan daardoor in januari niet naar andere clubs in Europa transfereren. Spelers mogen namelijk voor maximaal twee clubs per seizoen uitkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.